середу, 5 лютого 2020 р.

СВЯТО КОЛЯДИ.

Ой ішла колядка вулицями міста,
у стрічках сріблястих, в світлому намисті.
    Різдвяні свята – це пора, коли оновлюються наші душі, частіше починає битись серце, і кожен усвідомлює, що часу обмаль. А так багато треба встигнути! Плекаючи в собі любов Ісуса, співаючи за столом колядки, згадуючи свій рід, ми неодмінно стаємо на краплю кращими, добрішими, а найбільше – вдячними Господу.
    Час невпинно біжить вперед, і від коляди залишається лише тиха мелодія, яка карбується в нашу пам’ять і вичікує свого звучання на наступний рік. Із цієї нагоди 02 лютого в бібліотеці с. Сасів  відбулося прощання з колядою "Бо прийшли до тебе три празники в гості".
« Ось і минають Різдвяні свята: такі родинні, славні і величні, прикрашені дідухом та ялинкою, хрумким снігом, святковим настроєм, щедрим столом, різдвяною таємничістю та неодмінно – українською колядою, яку творять та передають з уст в уста як маленькі, так і дорослі колядники,» - такими словами розпочала захід бібліотекар Александрович В.П.
     Глядачі мали змогу ще раз прославити новонародженого Ісуса та наповнити свої серця теплом і Божим миром. Далі добірним зерном засівали сіячі, котрі побажали щастя, добра, здоров’я усім присутнім та миру рідній Україні.
А по тій коляді
пробувайте в гаразді,
без турботи, без біди–до нової коляди!

  
 На завершення свята бібліотекар пригостила усіх присутніх смачними українськими пампушками.  У піднесеній радісній атмосфері прощалися з святами виконуючи колядку  " Бог Предвічний".





 Усі були в захопленні від чудового концерту та не жаліли своїх долонь для оплесків. Невдовзі настала тиша, але в повітрі ще панував дух Різдва, який згодом розвіється, аби завітати з повними силами уже в новому році, і знову нагадати про народження маленької дитини, котра врятує світ!

1 коментар:

  1. If you're trying to lose kilograms then you need to try this totally brand new custom keto meal plan.

    To produce this keto diet, certified nutritionists, fitness trainers, and professional chefs have joined together to develop keto meal plans that are effective, suitable, price-efficient, and satisfying.

    Since their first launch in early 2019, 1000's of people have already transformed their figure and well-being with the benefits a certified keto meal plan can give.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones offered by the keto meal plan.

    ВідповістиВидалити